Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul

Crestere de 25% a dezvoltatorului de solutii informatice medicale RSC in 2008

Romanian Soft Company (RSC), dezvoltatorul local de solutii informatice destinate sectorului de sanatate, a inregistrat in 2008 afaceri de trei milioane de euro, in crestere cu aproximativ 25% fata de 2007, a declarat, pentru NewsIn, directorul general al companiei, Dragos Gatlan.

"Piata de software medical este o piata in formare, cu un potential de crestere foarte mare. Pe segmentul medical, estimez pe anul 2008 o valoare de aproximativ sapte milioane de euro, evolutie care va urma trendul pietei cu o crestere de maximum 10% in 2009", a spus directorul general al Romanian Soft Company, Dragos Gatlan.

Pentru acest an, RSC are ca principale obiective mentinerea si intarirea pozitiei platformei Hipocrate pe piata informaticii medicale din Romania si dezvoltarea sistemelor expert pentru domeniul medical. De asemenea, una dintre directiile de dezvoltare ale furnizorului de solutii informatice in domeniul medical o reprezinta proiectele cu finantare din fonduri structurale europene. In ceea ce priveste criza economica, Dragos Gatlan a declarat ca efectele acesteia asupra RSC sunt minore si nu crede ca va intampina probleme majore in viitorul apropiat.

Romanian Soft Company are in prezent peste 100 de angajati, a castigat anul trecut 17 clienti noi si estimeaza o cota de 40% pe piata romaneasca de software medical. RSC este o companie cu capital integral romanesc, care ofera solutii de Healthcare si e-Business, fiind partenerul IT a peste 60 de companii de referinta si institutii medicale din Romania: spitale clinice, de urgenta, judetene si municipale, centre medicale, policlinici, laboratoare, servicii de ambulanta si case de asigurari de sanatate. Expertiza RSC cuprinde: analiza de business, custom development, solutii Smart Card, consultanta IT, dezvoltare strategii de securitatea informatiilor, mentenanta si suport tehnic si outsourcing.

11 Februarie 2009, Bucuresti