Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul

RSC prezenta la Primul Congres de Medicina de Urgenta din Republica Moldova

RSC a participat in perioada 16-18 septembrie 2008, la Saptamana a XXX-a a UMB si Primul Congres in Medicina de Urgenta din Republica Moldova, cu tema „Abordari contemporane in urgente medico-chirurgicale”.

Evenimentul desfasurat la Chisinau a abordat un spectru larg de probleme in medicina de urgenta, toate acestea fiind discutate pe parcursul celor doua zile, in cadrul conferintelor, simpozioanelor si meselor rotunde.

In cadrul conferintei, RSC a prezentat aplicatia HIPOCRATE, solutie integrata de management pentru un sistem de sanatate european, modul in care compania contribuie la implementarea cu succes a reformei in sanatate, imbunatatind calitatea serviciilor medicale si reducand costurile aferente, precum si principalele beneficii ale aplicatiei. Intr-o singura solutie, HIPOCRATE reuneste toate instrumentele necesare gestionarii intregii activitati din cadrul unei institutii medicale contribuind la integrarea si interconectarea tuturor activitatilor din punct de vedere medical cu activitatile conexe de management si gestiune.

La lucrarile Congresului au participat savanti si diplomati din Franta, Turcia, Romania, Bulgaria, Albania, Grecia, Cipru, Serbia, SUA, Rusia, Ucraina si din alte tari.

24 Septembrie 2008, Bucuresti