Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul

Compania

Ne-am infiintat in anul 2000 si inca de la inceput ne-am dedicat dezvoltarii si integrarii unor solutii IT&C perfect adaptate nevoilor clientilor. Astfel, in scurt timp am dezvoltat solutii software performante, integrabile in functie de cerintele clientului.

Succesul nostru pe piata IT din Romania se datoreaza, in special, urmatoarelor atribute:

 • experienta complexa de peste 16 ani in dezvoltarea de solutii software si servicii IT;
 • intelegerea nevoilor reale ale clientilor si oferirea unor solutii eficiente si adaptate acestor nevoi;
 • competentele tehnice ale specialistilor nostri;
 • parteneriate strategice cu companii nationale si internationale;
 • gandire inovativa in solutionarea cerintelor si luarea deciziilor;
 • orientare catre rezultate.

RSC are la ora actuala o echipa de 90 specialisti cu ajutorul carora dezvoltam si implementam solutii si servicii IT integrate, adaptate nevoilor unor sectoare diverse de activitate precum: sanatate, utilitati, sector public, industrie, telecomunicatii, etc.

Acumuland experienta semnificativa in dezvoltarea solutiilor software si serviciilor IT pe piata locala, ne-am indreptat atentia catre tari vecine precum: Moldova, Bulgaria, Macedonia si Slovacia in vederea replicarii succesului obtinut pe piata din Romania. Astfel, in prezent ne putem mandri cu exemple de proiecte implementate in aceste tari, lucru care certifica, inca o data, expertiza specialistilor nostri.

Misiune

Dezvoltarea si implementarea unor solutii si servicii IT&C inovatoare, de calitate si generatoare de performanta.

Valori

 • Sinergie
  Actionam intotdeauna impreuna cu partenerii si clientii nostri ca un tot unitar, in vederea maximizarii rezultatelor si implementarii cu succes a sistemelor si solutiilor furnizate.
 • Inovatie
  Inovatia este unul din factorii succesului nostru. Dorim sa preintampinam nevoile clientilor nostri, atat din punct de vedere functional cat si tehnologic si cultivam cu atentie ideile creative, bazandu-ne pe experienta tehnologica si expertiza specialistilor nostri.
 • Spirit de echipa
  Spiritul de echipa s-a format pe daruirea si pasiunea specialistilor si membrilor echipei RSC. Inca de la infiintare am investit in calitatea si talentul oamenilor care formeaza echipa RSC.
 • Performanta
  Performanta clientilor si partenerilor obtinuta cu ajutorul solutiilor si serviciilor furnizate de noi determina performanta si succesul nostru ca echipa si companie.