Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul

eHealth

Produsele si serviciile noastre dedicate managementului afacerilor si administrarii proceselor sensibile din sectorul de informatica medicala ne-au adus o excelenta reputatie privind performanta obtinuta in alinierea proceselor de business si capacitatea sinergica de comunicare.

Succesul nostru pe piata informaticii medicale romanesti este demonstrat de cota de piata estimata de 40% din totalul numarului de paturi informatizate din Romania.

Solutiile eHealth dezvoltate de RSC acopera in intregime toate nevoile institutiilor medicale, independent de tipul si marimea acestora; ele sunt construite impreuna cu clientii, reflecta si viziunea acestora asupra procesului de informatizare in domeniul medical si sunt parte din abordarea noastra pe termen lung a pietei informaticii medicale. Valoarea adaugata este data de specialistii RSC care au o indelungata experienta si sunt formati sa inteleaga necesitatile reale ale utilizatorilor si chiar sa depaseasca asteptarile lor.

RSC ofera urmatorul portofoliu de solutii eHealth: