Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul

Solutii de infrastructura

Ca un rezultat al numeroaselor proiecte de succes implementate si a 15 ani de experienta in crearea de solutii informatice integrate ce au raspuns complet nevoilor partenerilor, am acumulat competente software si de management complexe, care fac diferenta.

Prin preocuparile noastre legate de inovatia tehnologica si optimizarea proceselor informationale si decizionale, ne sprijinim partenerii pentru a gasi noi oportunitati si a crea cat mai multe proiecte de succes cu finantare din fonduri europene in domenii precum e-sanatate, e-guvernare, e-learning, protectia mediului, managementul situatiilor de urgenta, asistenta sociala.

Expertiza si know-how-ul echipei, intelegerea nevoilor mediului in care activam si capacitatea de adaptare rapida la schimbarile acestuia, valorificarea oportunitatilor oferite de piata, capacitatea de inovare, ne-au indreptat catre proiectarea si dezvoltarea de solutii informatice pe tehnologie web-based, platforme GIS si eLearning.

Folosind cele mai moderne tehnologii si metode de dezvoltare, proiectam solutii software complete, capabile sa gestioneze un volum foarte mare de date si utilizatori, care pot fi integrate cu alte sisteme informatice.

Am acumulat competente tehnice in:

 • Tehnologii:
  .Net, Framework, J2EE, Active Server, Pages, Atl, Com/Dll/ActiveX, COM+, Ado/Dao, ADO+, XML/XSL/XSLT, Midas, TAPI, VBA, Corba AJAX.NET, SOA, Struts, Spring, Hibernate
 • Limbaje de programare:
  C / C++, Java, Basic, HTML, VbScript, C#, VB.NET, PHP, JavaScript, SQL, Pl/SQL, Object Pascal
 • Medii de dezvoltare:
  Microsoft Visual Studio / Microsoft Visual Studio .Net, Borland C ++ Builder / Borland Jbuilder / Borland Delphi, Visual Age for Java, IBM WebSphere Studio, IntelliJ IDEEA, Rational Software Development Platform 6.0
 • Sisteme de operare:
  Microsoft Windows, Linux RedHat
 • Baza de date:
  Microsoft SQL Server, Oracle, MySQL, POSTGRESS SQL, IBM DB2
 • Servere de aplicatie:
  IIS, IBM Web Sphere, Oracle Application server, Sun Application Server, Jboss, Apache/Tomcat

Analizam, dezvoltam si implementam solutii software care fac diferenta si aduc valoare adaugata in managementul organizatiilor partenere, in cresterea competitivitatii si performantei acestora.

Solutiile performante create de noi sunt insotite de servicii IT specializate, precum:

 • analiza de business, business re-engineering;
 • dezvoltare de solutii informatice;
 • project management;
 • integrare de sisteme;
 • implementare;
 • instruire;
 • suport tehnic;
 • mentenanta software si hardware;
 • consultanta IT;
 • dezvoltare strategii de securitatea informatiilor si managementul calitatii.

Din experienta acumulata stim ca instruirea personalului detine un rol important in implementarea solutiilor IT. In acest sens echipa noastra asigura servicii profesionale de instruire pentru maximizarea performantelor sistemului oferit.

De asemenea, oferim clientilor nostri suport si mentenanta pentru toate aplicatiile implementate, atat prin mijloace clasice (on site, telefon, fax), cat si prin suport online (Internet, VPN). Prin intermediul acestor servicii, specialistii nostri sunt in permanenta in contact cu echipa beneficiarului pentru a oferi acces la ultimele versiuni ale solutiilor software implementate ce includ cele mai recente actualizari legislative, noile functionalitati dezvoltate, alaturi de ultimele proceduri de optimizare a modulelor si integrare cu alte sisteme.

In implementarea proiectelor utilizam metodologii complexe de Project Management care respecta framework-ul Project Management Institute (PMI) - PMBOK (Project Management Body of Knowledge - Fifth Edition), principiile PRINCE2 (Projects in a Controlled Environment) si cele mai bune practici de Project Management aprobate si recunoscute la nivel international.

In functie de specificul activitatii clientului si de dimensiunea proiectului, elaboram si adaptam metodologia care corespunde cel mai bine cerintelor beneficiarului si asigura derularea in conditii optime a proiectului. Metodologia aleasa include descrierea procedurilor, a instructiunilor de lucru, a instrumentelor si formularelor utilizate, precum si rolurile si responsabilitatile din cadrul echipei de proiect. Procesele si procedurile folosite asigura astfel planificarea si controlul tuturor activitatilor unui proiect, cu precadere modul in care:

 • se initiaza, planifica, executa, monitorizeaza/controleaza si inchide proiectul
 • se accepta livrabilele din proiect
 • se controleaza si monitorizeaza activitatea in cadrul proiectului

Serviciile de Management de Proiect pe care le oferim sunt complete si asigura suportul necesar in vederea incadrarii proiectului in timp, buget si parametrii de calitate si solutionarii cu succes a tuturor constrangerilor identificate.