Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul

Solutii de infrastructura

Ca un rezultat al numeroaselor proiecte de succes implementate si a 8 ani de experienta in crearea de solutii informatice integrate ce au raspuns complet nevoilor partenerilor, am acumulat competente software si de management complexe, care fac diferenta.

Prin preocuparile noastre legate de inovatia tehnologica si optimizarea proceselor informationale si decizionale, ne sprijinim toti partenerii pentru a gasi noi oportunitati si a crea cat mai multe proiecte de succes cu finantare din fonduri europene in domenii precum e-sanatate, e-guvernare, e-learning, protectia mediului, managementul situatiilor de urgenta, asistenta sociala.

Expertiza si know-how-ul echipei, intelegerea nevoilor mediului in care activam si capacitatea de a se adapta modificarilor sale dinamice, fiind deseori cu un pas inaintea lor, oportunitatile oferite de piata, capacitatea de inovare, ne-au indreptat catre proiectarea si dezvoltarea de solutii informatice pe tehnologie web-based, platforme GIS si eLearning. Specialistii RSC utilizeaza constant bazele de date relationale si instrumentele de dezvoltare Internet/Intranet.

Proiectam solutii software complete folosind cele mai moderne tehnologii si metode de dezvoltare, capabile sa gestioneze un volum foarte mare de date si de utilizatori si sa se integreze cu alte sisteme informatice.

Am acumulat competente tehnice in:

 • tehnologii:
  .Net, Framework, J2EE, Active Server, Pages, Atl, Com/Dll/ActiveX, COM+, Ado/Dao, ADO+, XML/XSL/XSLT, Midas, TAPI, VBA, Corba AJAX.NET, SOA, Struts, Spring, Hibernate
 • limbaje de programare:
  C / C++, Java, Basic, HTML, VbScript, C#, VB.NET, PHP, JavaScript, SQL, Pl/SQL, Object Pascal
 • medii de dezvoltare:
  Microsoft Visual Studio / Microsoft Visual Studio .Net, Borland C ++ Builder / Borland Jbuilder / Borland Delphi, Visual Age for Java, IBM WebSphere Studio, IntelliJ IDEEA, Rational Software Development Platform 6.0
 • sisteme de operare:
  Microsoft Windows, Linux RedHat
 • baza de date:
  Microsoft SQL Server, Oracle, MySQL, POSTGRESS SQL, IBM DB2
 • servere de aplicatie:
  IIS, IBM Web Sphere, Oracle Application server, Sun Application Server, Jboss, Apache/Tomcat

RSC analizeaza, dezvolta si implementeaza solutii software care fac diferenta si aduc valoare adaugata in managementul organizatiilor partenere, in cresterea competitivitatii si performantei acestora.

Solutiile performante create de noi sunt insotite de servicii IT specializate, precum:

 • analiza de business, business re-engineering;
 • dezvoltare de solutii informatice;
 • project management;
 • integrare de sisteme;
 • implementare;
 • instruire;
 • suport tehnic;
 • mentenanta software si hardware;
 • consultanta IT;
 • dezvoltare strategii de securitatea informatiilor si managementul calitatii.

Instruirea personalului detine un rol important in implementarea unei solutii IT, iar echipa RSC asigura servicii profesionale de instruire pentru maximizarea performantelor sistemului oferit. De asemenea, furnizam suport si mentenanta tuturor aplicatiilor implementate, atat prin mijloace clasice (onsite, telefon, fax), cat si prin suport online (Internet, VPN). Prin intermediul acestor servicii, specialistii RSC sunt in permanenta in contact cu echipa beneficiarului pentru a oferi acces la ultimele versiuni ale solutiilor software implementate ce includ cele mai recente actualizari legislative, noile functionalitati dezvoltate, alaturi de ultimele proceduri de optimizare a modulelor si integrare cu alte sisteme.

Echipa RSC utilizeaza metodologii complexe de Project Management, in functie de specificul activitatii clientului, de dimensiunea si amploarea proiectului. Metodele si instrumentele utilizate asigura controlul pe toata perioada derularii proiectului, incepand cu definirea si planificarea proiectului , continuand cu monitorizarea, controlul si terminand cu finalizarea acestuia. Pe parcursul fiecarei etape se asigura trasabilitatea proceselor, in acest fel abordarea activitatilor facandu-se structurat. Cunoasterea din timp a abaterilor referitoare la termene, cost, resurse, calitate, care influenteaza finalizarea proiectului, permite aplicarea masurilor preventive si corective, inclusiv definirea exemplelor de buna practica.

Prin serviciile de management de proiect, oferim solutii pentru utilizarea in mod optim a resurselor alocate in cadrul unui proiect in vederea atingerii obiectivelor dorite, la momentul stabilit, prin:

 • planificarea si gestionarea personalului si activitatilor;
 • monitorizarea performantei, calitatii, modificarilor si a riscului;
 • controlul si corectarea neconformitatilor.

Serviciile IT pe care le oferim sunt complete si asigura suportul necesar in vederea solutionarii cu succes a tuturor dificultatilor identificate de beneficiar in activitatile companiei sale.